Etikett11-katter-kattungar-köpes
Läst 1497 ggr
Tussilago83
2015-06-22, 13:02

Söker aktiv uppf av Don Sphynx/Canadian Sphynx

Jag söker en uppfödare av endera Canadian Sphynx eller Don sphynx i Södermanland eller nära omnejd som kan tänkas ta emot några besök. Jag har emellanåt reagerat på vissa pälskatter, men absolut inte på alla. Jag skulle därför vilja träffa några sphynxar en stund och se om jag känner av någon form av allergi från dem. Jag vet att det är väldigt individuellt från katt till katt då jag haft en huskatt själv utan problem men var skapligt allergisk mot min kompis katt. Pricktester visar ingen allergi mot katt/hund/häst, endast mot pollen.

Innan jag bestämmer mig för att skaffa en katt, en familjemedlem vill jag därför göra vad jag kan för att minimera risken för utbrott av allergi hos mig eller min son.

[Borttaget]
[Borttaget] 
2015-06-23, 08:18
#1

Inlägget är borttaget

Cornish-rex
2015-08-09, 20:27
#2

Jag försöker också hitta uppfödare, bor i Gävle, men kan tänka mig åka en bra bit för rätt katt. Jag är nyfiken på don sphynx då jag själv haft sphynx men aldrig mött en don. Jag vet att det är lite skillnad utseendemässigt, men är det även skillnad i temperament? Nyfiken i en strut.

Starta en egen diskussionssajt!

För föreningen, klubben, klassen, skolan, bloggen, hobbyn, intresset, spelklanen, familjen, kompisgänget, bostadsrättsföreningen, samfälligheten...

Kom igång på några minuter. Gratis förstås!

Upp till toppen