10. Katter/Kattungar till Salu

Två sphynxar till salu

2017-01-12 15:27 #0 av: [Michaela_Nilsson]

Hej!

Vi säljer våra älskade sphynxar, en hane som blir 2 år i februari, och en hona som precis fyllt 1 år nu i  slutet av december. Vi säljer de pga att vi har fått barn, de är jättebra med barnet men vi kan inte ge dem den tid och uppmärksamhet de tidigare fått.

Jag vill att de ska få komma till ett nytt kärleksfullt hem, där de kan få springa runt på en större yta (vi har 100 kvm, så de kan inte bo på mindre än så) och få gosa och gärna sova med i sängen på natten.
De vill ha mycket uppmärksamhet, så säljer gärna inte till någon med småbarn som inte har den tiden.

Det är inga problem med att ta med katterna till nya platser då dom inte alls är skygga av sig. Vi har tagit med dem ganska ofta till nya ställen.
Vill att dem säljs tillsammans då dem älskar att springa och jaga varandra, äta ihop, sova ihop, gå i koppel på sommaren osv.

Hanen är röd med gröna ögon, honan är blå med blåa ögon.
De båda är renrasiga och kommer med stamtavla, fina transportväskor och andra tillhörigheter. Bilder kan skickas på begäran.

PRIS: 15.000 för båda

Anmäl
2017-01-12 20:33 #1 av: SphynxSTHLM

Hej, kan jag kontakta dig på något sätt ?
Finns Facebook :)

Anmäl
2017-01-17 08:55 #2 av: [Michaela_Nilsson]

Har skrivit till dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.