Annons:
Etikett05-katt-humor
Läst 7225 ggr
Natali
1/6/08, 11:53 PM

Att organisera hemmet

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Människor behöver också hjälp med att organisera vårat hem. De måste ständigt påminnas att saker hör hemma på golvet, inte på hyllor, bokhyllor, bord eller toalettbord där dom kan vara svårtillgängliga för oss. Det är upp till dig att hålla ditt hushåll organiserat.

Organisering

För att vara ärlig, människor är en oorganiserad art. De behöver ständig övervakning för att få saker gjorda rätt och i tid, som att servera oss, leta rätt på förlorade leksaker, etc. Människor behöver också hjälp med att organisera vårat hem. De måste ständigt påminnas att saker hör hemma på golvet, inte på hyllor, bokhyllor, bord eller toalettbord där dom kan vara svårtillgängliga för oss. Det är upp till dig att hålla ditt hushåll organiserat. Du kan ta saker som pennor, knappar, skräppapper (sånt som skräpet de kallar "skatteåterbäring"), och opassande leksaker och omplacera dom till bättre platser, som vattenskålen, under kaminen eller vid varmluftsledningen (människor blir alltid tacksamma om du gör det med skatteåterbäringar). Det är bäst att göra det här när människorna inte är i närheten, eftersom de alltid ska lägga sig i. När människan upptäcker ditt verk, kommer den att lovorda dig med ord som "Förbannade katt" och "Ditt lilla monster", men dessa lovord är bäst att lyssna till underifrån sängen tills människan hittar något annat att bli upprörd av.

Vikarier

Ibland vill dina människor åka iväg på "semester" eller en "resa" och, väl medvetna om att du hatar att resa, lämna dig kvar. Valet att bli inhyst på något kattpensionat eller hos veterinär måste undvikas till varje pris, så du måste hitta en annan människa i grannskapet som är villig att se efter dig när dina människor är borta. Det är vanligen inget problem när du kan patrullera ditt grannskap, men är du en inomhuskatt, får du nöja dig med vilken människa som helst som dina människor kan hitta.

I de flesta fall, utför vikarien samma saker som den vanliga människan, som att ge mat, tömma kattlådan och kanske även leka en stund. Eftersom de flesta vikarier inte känner dina matvanor, försök att få mera mat. När några minuter gått efter att du har rengjort din tallrik, börja med "mata mig rutin" igen. Du ska vara speciellt ömkansvärd, använd Stor Själfull Blick, lågt jämrande och extra knuffande med huvudet. Stirra meningsfullt på den tomma tallriken, och alla andra tricks som ibland hjälper på dina ordinarie hårdhjärtade människor.

Om vikarien är dålig, som att komma för sent till din mattid, låt dina vanliga människor veta att du är missnöjd, med den vanliga bestraffningen, kissa på badrumsmattan, vässa klorna på möblerna, etc.

Relaterade länkar

Av: Natali

  • [Personlig sida](javascript:void top.ShowProfile('Natali'))
  • [Kontakta](javascript:void top.ShowProfile('Natali', 'Contact.aspx'))

Datum för publicering

  • 2008-01-06

Natali /Natta, Sajtvärd på Sphynx I Fokus.

Annons:
Leffe
1/8/08, 6:09 PM
#1

Det värsta är ju att det är som artikeln säger

Lullan1
1/8/08, 10:10 PM
#2

Skrattande Den var ju jättebra!

Upp till toppen
Annons: