06. Utställning

Ego på utställning 17-18 Maj

2008-05-19 01:13 #0 av: Natali

Min utställnings helg. Del 1 av 2.

Ja, då har matte åter igen dragit i väg mej på det som kallas utställning. Fast först fick jag åka bil långt långt. Suck. Ja, och snäll som jag är sa jag ju inte ett pip. Men till mitt förtret upptäckte matte mitt dilemma sen när hon lastade ut mej. Puff och bur botten fick tvättas.

Jag bodde hos min pappa och lillasyster. Till mitt stora förtret var var matte tvungen att bada mej också. Suck. Natten var lugn, jag sov under mattes täcke så klart, Pepsi hon fick hålla sig bredvid mattes kudde. Så var det dags. Matte lastade bar ain oss i buren och sprang sen mest runt hela dagen. Mattes lillayster fick hålla mej ganska mycket. Mysigt med nån som bryr sig! Matte var bara framme hos nån domare hela tiden. Hon har tydligen tänk o  bli en sån som klämmer o känner på alla katterna.

Nåväl. Jag fick första pris. Men jag fick också NOM. Uppe i panelen låg jag mest o sov. Det var så varmt och mysigt puffen. Jag fick två röster. Och en av de andra katterna fick också två röster. Så blev det en utslagnings röst. Och då van den andra katten. Så fick jag äntligen gå o sova i buren.

Så kom snart alla o packade in oss i transport buren igen. Ja ja, det blev inte en lika lång tur i bilen nu, bara tillbaka till pappa o syster igen. Först stoppade matte oss i samma rum vi sov i tidigare. Men sen kom hon och pappas matte o bar ner oss fyrbenta och alla grejor till ett annat rum. Där var det bara en gallerdörr med galler o tyg längst ner mellan oss och en massa andra katter! Osså håller mamma upp mej så jag ska nosa på alla katter. Min lillasyster och pappa hävdar hon! Jag säger:

-FRÄS! Sen vart jag lite upprörd, så satt under sängen en stund. Ok, det tog inte lång stund förrän jag funderade på vad det var för några o var tvungen att gå o kika lite till.

Ja, och sen blev det ett sånt där bad igen, och sen gjorde tydligen matte samma, för hon kom tillbaka sen och var ännu blötare än jag. Sen fick vi äntligen sova!

Morgondagen får ni läsa om lite senare!

Hälsningar alla eran Ego!

Fotograf:

  

Av: Natali

Datum för publicering

  • 2008-05-18

 

 

Natali /Natta, Sajtvärd på Sphynx I Fokus.

www.fylgias.com

Anmäl
2008-05-28 23:12 #1 av: Anna77

underbar bild!!

Anmäl
2008-05-29 12:46 #2 av: Sidentassen

Gud vilken fantastiskt bra bild.

Hälsar Lotta P

Anmäl
2008-05-31 00:30 #3 av: Lovizaa

nä vilken läcker bild Skrattande

Anmäl
2008-06-01 19:09 #4 av: Nilla

Det var nog det sötaste jag har sett! Skrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.