2008-07-03 15:15 #0 av: Natali

Del två, en något sen del, men här kommer den i alla fall!

I det nya rummet sov jag såklart hos matte också. Förutom att jag tvungen o springa o kolla på de andra katterna utanför nätdörren ett par gånger.

Så när matte vaknade så försvann hon ett tag, o det slamrade ute i köket. Men så helt plötsligt springer matte hit i vild förtvivlan! Hon praktiskt taget kastar oss i transportburen! Packar alla våra saker i full fart. Sen hoppas vi in i bilen och hej vilt vad det går! Vi var tydligen lite sena, kan inte matte hålla reda på tiden?

Framme vid utställningen blir det som förra gången, matte bara lämpar av oss i utställningsburen, efter lite pysslande då. Sen blir jag överlämnad åt mattes lillasyster igen. Fast jag klagar inte alls.

Äntligen var det dags för bedömning. Mattes lillasyster fick bära fram mej. Självklart fick jag Ex1. Sen fick jag vänta ett tag innan nomineringen. Jag fick sitta o mysa i min puff hos min "vårdare". På nomineringen var jag väldigt nära att få priset, men det var en annan supersnygg katt som fick det. Så blev resten av dagen spenderad i lugn och ro.

Kvar var bara hemfärden. Den gick på noll tid kändes det som och det var såå skönt att få komma hem.

Hälsningar Ego

  

Fotograf:

  

Av: Natali

Datum för publicering

  • 2008-07-03